Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Έκδοση του 2ου τεύχους του Ψηφιακού Περιοδικού (etWinning ELeCtrOnic MagazinE)

Ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης του eTwinning ανακοινώνει την έκδοση του 2ου τεύχους του Ψηφιακού Περιοδικού (etWinning ELeCtrOnic MagazinE),  https://welcome.etwinning.gr, με το διεθνή τυποποιημένο αριθμό σειράς ISSN 2945-1485. Το περιοδικό απευθύνεται, μέσα από τις μόνιμες στήλες του, σε εκπαιδευτικούς, ερευνητές, φοιτητές, μαθητές, επαγγελματίες, φορείς χάραξης πολιτικής,  και άλλους ενδιαφερόμενους για το χώρο της Δημόσιας και Ιδιωτικής εκπαίδευσης (πχ, εταιρίες του χώρου, δημοσιογράφους, γονείς, εκπαιδευτικούς οργανισμούς κα).

Στόχοι του ψηφιακού Περιοδικού είναι να αποτελέσει ένα ανοικτό εκπαιδευτικό - επιστημονικό αποθετήριο για τη δημοσίευση άρθρων, εργασιών, ερευνών,παιδαγωγικών και διδακτικών προσεγγίσεων, καινοτόμων προγραμμάτων και ιδεών, να παρέχει την ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές/τριες και επαγγελματίες της εκπαίδευσης να αλληλεπιδράσουν και να μοιραστούν την εμπειρία και τις γνώσεις τους από την εφαρμογή καινοτόμων εκπαιδευτικών πρακτικών για την εκπαίδευση STEM, να συνεισφέρει (όσον αφορά τους φοιτητές και τους μαθητές) στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ερευνητικής μεθοδολογίας, βιβλιογραφικής έρευνας, συγγραφής ερευνητικών εργασιών, αποτύπωσης και παρουσίασης αποτελεσμάτων, συντακτικών και συγγραφικών ικανοτήτων και καλλιέργειας ικανοτήτων συνεργασίας.

Για το τρίτο τεύχος του περιοδικού, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να μελετήσουν τις Οδηγίες Μορφοποίησης και την Πολιτική Δημοσιεύσεων του περιοδικού και, στη συνέχεια, να αποστείλουν τα άρθρα τους στον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης και στη συντακτική ομάδα στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι 31 Ιουνίου 2024.

 

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.