Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

LRE (Ανταλλαγή Πηγών Εκμάθησης) πηγές στο eTwinning

Επισκεφθείτε τη σελίδα widget στο Προφίλ του Desktop σας και επωφεληθείτε από τις χιλιάδες πηγές εκμάθησης. που διατίθενται από ολόκληρη την Ευρώπη.

Ένα νέο χαρακτηριστικό του eTwinning Desktop. το LRE widget. δίνει στους eTwinners πρόσβαση σε περισσότερες από 130.000 πηγές εκμάθησης στην ιστοσελίδα του LRE (Ανταλλαγή Πηγών Εκμάθησης) (http://lre.eun.org/). 
Το LRE είναι μία υπηρεσία που στοχεύει να ξεκλειδώσει εκπαιδευτικό υλικό. που διατηρείται σε ψηφιακές βιβλιοθήκες ολόκληρης της Ευρώπης. ώστε να το μοιράζονται οι χρήστες.  Τέθηκε σε λειτουργία το Δεκέμβριο του 2008 και προσφέρει πηγές δωρεάν σε όλους. καλύπτοντας εικονικά όλα τα μαθήματα της διδακτέας ύλης και επιτρέποντας την προσαρμογή και την αναδιανομή.
Οι πηγές παρέχονται από 17 Υπουργεία Παιδείας. καθώς και από τους συνεργάτες του LRE. Επιπλέον. στο τέλος του έτους. το LRE θα προσφέρει επίσης στους καθηγητές τη δυνατότητα να φορτώσουν τις δικές τους πηγές.
Προχωρήστε και ρίξτε μια ματιά! Το μόνο που πρέπει να κάνετε. είναι να επισκεφθείτε στο Προφίλ του Desktop σας. κινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Πηγαίνετε στη σελίδα widget. εγγραφείτε στο LRE widget και αρχίστε να απολαμβάνετε τις πηγές εκμάθησης!

Για περισσότερες πληροφορίες.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.