Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Πέρα από τα Σχολικά Έργα: Μία έκθεση για το eTwinning 2008-2009

Το Πέρα από τα Σχολικά Έργα: Μία έκθεση για το eTwinning 2008-2009 παρέχει μία περιεκτική ματιά στο πώς αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε το eTwinning. κατά τη διάρκεια της περυσινής χρονιάς. Σχεδόν πέντε χρόνια από την έναρξή της. είναι σαφές ότι η Ευρωπαϊκή δράση αναπτύχθηκε δυναμικά και ανταποκρίθηκε στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Αυτή η τελευταία έκθεση. την οποία ετοίμασε η Κεντρική Υπηρεσία Στήριξης (ΚΥΣ) του eTwinning. εξηγεί το πώς μεταμορφώθηκε το eTwinning από ένα εργαλείο συνεργασίας σε μία εικονική κοινότητα εκπαιδευτικών στην Ευρώπη. Προχωρώντας πέρα από τα σχολικά έργα. το eTwinning ανταποκρίθηκε στις ανάγκες και τις συμπεριφορές των εκπαιδευτικών παρέχοντας τα μέσα. ώστε οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές να δικτυωθούν. να μοιραστούν και να αναπτύξουν την εκπαιδευτική τους εμπειρία μέσω της χρήσης των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).

Οι τομείς εστίασης του περασμένου σχολικού έτους περιλαμβάνουν το πώς αναπτύχθηκε η κοινότητα. μέσω στατιστικών αναλύσεων. το πώς ανταποκρίθηκαν οι εκπαιδευτικοί. μέσω μίας δημοσκόπησης που διεξήχθη το φθινόπωρο του 2008 και την εισαγωγή των online Εκδηλώσεων Εκμάθησης ως μία νέα ευκαιρία στον τομέα της επαγγελματικής ανάπτυξης καθώς επίσης και τις πιλοτικές Ομάδες eTwinning που θα φέρουν κοντά ομάδες με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα για σκοπούς δικτύωσης.
Κατεβάστε την έκθεση τώρα (διατίθεται σε πέντε γλώσσες) :

EN. FR. DE. IT. ES (PDF. 5 MB)

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.