Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Δύο θέσεις στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο!

H ανοικτή διαδικτυακή διαδικασία επιλογής για τις δύο θέσεις στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 14.00 το μεσημέρι https://eun2.adobeconnect.com/r5wekolkoyj/

 

 

Η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning στην προσπάθεια διάδοσης της δράσης, δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς Π.Ε και Δ.Ε που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το eTwinning να συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο eTwinning που διοργανώνεται στις 27-29 Οκτωβρίου στην Αθήνα.Όσοι εκπαιδευτικοί κάνουν την εγγραφή τους στο eTwinning από τις 1 έως τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 11.00 π.μ. θα λάβουν μέρος σε ανοικτή διαδικτυακή διαδικασία επιλογής που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 14.00 το μεσημέρι. Από την διαδικασία αυτή θα αναδειχθούν δύο (2) εκπαιδευτικοί, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό συνέδριο και το κόστος συμμετοχής και μετακίνησης θα καλυφθεί από την ελληνική ΕΥΥ. Σε περίπτωση που κληρωθούν εκπαιδευτικοί από την Αττική, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης δεν θα καλύψει τη διαμονή τους στο ξενοδοχείου που θα λάβει χώρα το συνέδριο. Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν θα πρέπει τη σχολική χρονιά 2016-2017 να διδάσκουν σε σχολεία Π.Ε ή Δ.Ε..Η κλήρωση θα γίνει διαδικτυακά και ο σύνδεσμος θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στην σελίδα της ΕΥΥ στο Facebook:https://www.facebook.com/HelleniceTwinning/.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.