Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Δελτίο τύπου Τελετής Βράβευσης 1ου ΓΕ.Λ. Ελευθερίου Κορδελιού, για το 1ο βραβείο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό eTwinning 2019!

Το 1ο ΓΕ.Λ. Ελευθερίου-Κορδελιού Θεσσαλονίκης, η Δ/ντρια του σχολείου, κ.Σαχινίδου Μαρία, και η εκπαιδευτικός Αγγλικών,κ.Γκιοτλή Νάνσυ,σας προσκαλούν στην εκδήλωση βράβευσης, που συνδιοργανώνουν με την Κεντρική & την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning, την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, στις 09.00 π.μ., στο RotondaHallτου ξενοδοχείου Lazart, στη Θεσσαλονίκη, Κολοκοτρώνη 16, Σταυρούπολη.  Η τελετή αφορά τη βράβευση για την κατάκτηση του 1ου Ευρωπαϊκού Βραβείου eTwinning 2019, στην ηλικιακή κατηγορία 16-19 (https://www.etwinning.net/el/pub/highlights/european-prizes-winners-2019.htm), για το έργο «InSightInMind (https://twinspace.etwinning.net/45476/home),(https://sightmind.weebly.com/), που εκπονήθηκε κατά το σχολικό έτος 2017-18, σε συνεργασία με τα ακόλουθα τέσσερα σχολεία:

  1.  Zile Fen Lisesi, Turkey
  2. IISS "E. Fermi», Italy
  3. Hovseterskole, Norway
  4. ZespółSzkół nr 1 im. KazimierzaWielkiego w MińskuMazowieckim, Poland.

Στην τελετή, στην οποία θα παρευρεθεί τόσο η εκπρόσωπος της Κεντρικής Υπηρεσίας Υποστήριξης από τις Βρυξέλλες, κ.ClaireVermon, όσο και η εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης, κ. Βαρσαμίδου Αθηνά, έχουν προσκληθεί ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Δ.Δ.Δ.Θ., οι Συντονιστές ΠΕ06 Ν.Θεσσαλονίκης, Πρέσβειρες eTwinning, o Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου,κ.Π.Σούλας,η Υπεύθυνη παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου,καθώς και άλλα στελέχη της εκπαίδευσης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα παρουσιάσουν το projectτους, αλλά και θα συμμετάσχουν σε τηλεδιάσκεψη με τους αντίστοιχους μαθητές του τούρκικου σχολείου.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.