Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Eπιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο: «ΕΡΓΑΛΕΙΑ Τ.Π.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΩΝ eTwinning»

Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) διοργανώνει, κατά την επιμορφωτική περίοδο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2019, σειρά πιστοποιημένων επιμορφωτικών προγραμμάτων που απευθύνονται στα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τα προγράμματα συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Π. «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα») και προέκυψαν μετά από ανίχνευση εκπαιδευτικών αναγκών, επεξεργασία σχεδίων εκπαίδευσης και αιτήματα των Φορέων. Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Προέδρου του Ε.Κ.Δ.Δ.Α., αποσκοπούν στην αποτελεσματική υποστήριξη της υλοποίησης των δημοσίων πολιτικών και εντάσσονται σε επτά θεματικούς τομείς.

 

Στο θεματικό τομέα «Πληροφορική και Ψηφιακές Υπηρεσίες», διοργανώνεται επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο:

«ΕΡΓΑΛΕΙΑ Τ.Π.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΩΝ ETWINNING»

Ομάδα Στόχος: Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς  Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων     

Κατηγορία ΤΕ, ΠΕ.

Σκοπός του επιμορφωτικού προγράμματος είναι να βοηθήσει τους/τις εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να συμμετέχουν με δικές τους ιδέες και προτάσεις στο πρόγραμμα eTwinning προάγοντας με αυτό τον τρόπο τη συνεργασία μεταξύ των σχολείων στην Ευρώπη μέσω της χρήσης των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ)

Χρονική Διάρκεια: 14 ώρες

Θεματικές Ενότητες:

  1. Έναρξη του προγράμματος- Γενική παρουσίαση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα».
  2. Πλατφόρμα etwinning live
  3. Πλατφόρμα twinspace
  4. Μελέτη περιπτώσεων
  5. Αξιολόγηση γνώσεων και δεξιοτήτων του προγράμματος.

Προκειμένου οι συμμετέχοντες/χουσες να λάβουν Βεβαίωση Πιστοποίησης θα πρέπει να έχουν παρακολουθήσει ανελλιπώς το πρόγραμμα και να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την προβλεπόμενη διαδικασία αξιολόγησης γνώσεων και δεξιοτήτων.

Η ανωτέρω δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής   21/11/2019  -   22/11/2019

                                              11/12/2019  -  12/12/2019        

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.