Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Mini Course Δεκεμβρίου: "Ενσωμάτωση Συνεργατικών Δραστηριοτήτων στα eTwinning έργα"

Η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning σας προσκαλεί στο mini -course του eTwinning με θέμα "Ενσωμάτωση Συνεργατικών Δραστηριοτήτων στα eTwinning έργα" που θα ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου 2014 και θα ολοκληρωθεί στις 24 Δεκεμβρίου 2014. Το μάθημα είναι συνδυασμός σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης,  κάνοντας χρήση του  εργαλείου web conferencing 'webex' και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://www.etwinning.gr/moodle της ΕΥΥ .

Στόχος μας είναι:

·         να σας παρακινήσουμε να σχεδιάσετε και να ενσωματώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες συνεργατικές δραστηριότητες στα έργα σας

·         να σας κατευθύνουμε στο σχεδιασμό αυτού του είδους των δραστηριοτήτων

·         να σας προτείνουμε τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων ΤΠΕ για την υλοποίησή τους. 

Το έργο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που δεν το έχουν παρακολουθήσει, είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning και έχουν υλοποιήσει τουλάχιστον 1 έργο.

Αριθμός συμμετεχόντων 60. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση εφόσον είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να συμμετέχετε τόσο στο webinar όσο και στο μάθημα στο Moodle. To webinar θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου στις 20.00 μμ.

Φόρμα συμμετοχής: http://www.etwinning.gr/survey/index.php/224551/lang-el

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.