Συμμετοχή δέκα (10) Ελλήνων εκπαιδευτικών στο διαδικτυακό Θεματικό Συνέδριο για eTwinning Σχολεία (eTwinning Schools) με θέμα: «Shared leadership: towards an eTwinning School approach»

Σε συνέχεια της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή δέκα (10) εκπαιδευτικών που ανήκουν σε βραβευμένες με την ετικέτα eTwinning Σχολείου (eTwinning School Label) σχολικές μονάδες να συμμετάσχουν στο  Θεματικό Συνέδριο για eTwinning Σχολεία που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 12-14 Νοεμβρίου 2020 επιλέχθηκαν από την ΕΥΥ της δράσης eTwinning δέκα (10) εκπαιδευτικοί (ο/η Διευθυντής/ντρια του σχολείου και ένας/μία εκπαιδευτικός ανά σχολική μονάδα)  από πέντε (5) σχολικές μονάδες που βραβεύθηκαν με την ετικέτα Σχολείου eTwinning το 2019 και το 2020:

Σχολική Μονάδα

Όνοματεπώνυμο Διευθυντή/ντριας

Όνοματεπώνυμο εκπαιδευτικού

1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης

Αντιόπη Ελένη Τεμπρίδου

Αγγελική Κουγιουρούκη

1ο Δωδεκαθέσιο Ραλλείων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων Πειραιά

Βασίλειος Πανόπουλος

Μαρία Ρέλλια

Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο ΕΑΕ Κωφών και Βαρηκόων Θεσσαλονίκης

Μαρία Μιχαηλίδου

Μάρθα Ιορδανίδου

2o Γενικό Λύκειο Ευόσμου

Γεώργιος Καπούλας

Βασιλική Γιάννου

4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

Βαρβάρα Ζαντραβέλη

Χριστίνα Κακοσίμου

 

Οι παραπάνω εκπαιδευτικοί θα πρέπει εντός 5 ημερών από την δημοσίευση των αποτελεσμάτων να στείλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά τους  (πιστοποίηση χρήσης Η/Υ/ eTwinning  έργων/Αγγλικής Γλώσσας) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους παραπάνω αδυνατεί να παρακολουθήσει το συνέδριο, θα επιλεχθούν αναπληρωματικοί και θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα. 

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.