Επιλογή τεσσάρων (4) Ελλήνων εκπαιδευτικών για το Διαδικτυακό eTwinning Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Επαγγελματικών Λυκείων με θέμα:Sustainable Development Goals,23-24 Νοεμβρίου 2022

Ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning, κατόπιν της πρόσκλησης που απηύθυνε στην εκπαιδευτική κοινότητα για το διαδικτυακό σεμινάριο, «Sustainable Development Goals», το οποίο έχει διάρκεια δύο (2) ημερών και θα διεξαχθεί στην πλατφόρμα του Microsoft Teams 23-24 Νοεμβρίου 2022 

ανακοινώνει ότι:

Οι 4 εκπαιδευτικοί, ανεξαρτήτου  ειδικότητας, που διδάσκουν σε Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας και πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως αυτές περιγράφονται στη σχετική πρόσκληση με σειρά εγγραφής είναι οι εξής:

Όνομα

Επώνυμο

Σχολική Μονάδα

Ειδικότητα

ΕΥΣΤΑΘΙΑ

ΓΚΑΣΤΑΡΗ

ΕΠΑΛ Μούδρου

ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ

1ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ -4ο ΕΠΑΛ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΠΕ87.02-ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΟΛΓΑ

ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

1ο ΕΠΑΛ- ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΛ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΒΑΚΗΣ

1ο ΕΠΑΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΠΕ88.02-ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

 

Οι παραπάνω εκπαιδευτικοί θα πρέπει εντός 2 ημερών από την δημοσίευση των αποτελεσμάτων να στείλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά τους  (πιστοποίηση χρήσης Η/Υ/ eTwinning  έργων/Αγγλικής Γλώσσας) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

URL: http://www.etwinning.gr

www.etwinning.gr | www.etwinning.net 

  

 

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.