Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή εκπαιδευτικών ΕΠΑΛ στο διαδικτυακό εργαστήριο επαγγελματικής ανάπτυξης που θα πραγματοποιηθεί στις 1-3 Μαρτίου 2023.

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, ο ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί  μόνιμους/ες εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε  Επαγγελματικά Λύκεια, να δηλώσουν συμμετοχή στο Διαδικτυακό Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης που διοργανώνει η Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning,  1-3 Μαρτίου 2023. 

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε Επαγγελματικά Λύκεια.

Η γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι/ες στο eTwinning, στην Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα Σχολικής Εκπαίδευσης
  • Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2 (γλώσσα επικοινωνίας του εργαστηρίου)
  • Να γνωρίζουν χρήση Η/Υ (Α’ επίπεδο)

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://courses.etwinning.gr/survey/index.php/684114

Στη φόρμα, οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα στοιχεία (στην ελληνική γλώσσα). Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι τις 18/02/2023 στις 23.59.

 

Επίσης, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να εγγραφούν στο  εργαστήριο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://eu.eventscloud.com/pdw-ivet-2023   μέχρι 18/02/2023.

 

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.