Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή εκπαιδευτικών σε διαδικτυακό εργαστήριο επαγγελματικής ανάπτυξης στην Προσχολική εκπαίδευση και φροντίδα με θέμα «Δημιουργικότητα και Καινοτομία στην Προσχολική Εκπαίδευση και φροντίδα»

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, ο ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί  μόνιμους/ες εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στην Προσχολική Εκπαίδευση, να δηλώσουν συμμετοχή στο Διαδικτυακό Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης   με θέμα « Δημιουργικότητα και Καινοτομία στην Προσχολική Εκπαίδευση και φροντίδα» που διοργανώνει η Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning,  29-31 Μαρτίου 2023. 

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους εκπαιδευτικούς Προσχολικής Εκπαίδευσης.

Η γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι/ες στο eTwinning, στην Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα Σχολικής Εκπαίδευσης
  • Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2 (γλώσσα επικοινωνίας του εργαστηρίου)
  • Να γνωρίζουν χρήση Η/Υ (Α’ επίπεδο)

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://courses.etwinning.gr/survey/index.php/576152

Στη φόρμα, οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα στοιχεία (στην ελληνική γλώσσα) εκτός από το όνομά τους το οποίο θα πρέπει να είναι γραμμένο και  όπως είναι φαίνεται στην Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα Σχολικής Εκπαίδευσης. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι τις 15/03/2023 στις 23.59.

 

Επίσης, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να εγγραφούν στο  εργαστήριο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://eu.eventscloud.com/ereg/index.php?eventid=200259296& μέχρι 15/03/2023.

 

 

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.