Επιλογή πέντε (5) Ελλήνων εκπαιδευτικών Επαγγελματικών Λυκείων στο Διαδικτυακό Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης με θέμα: «VET schools and eTwinning: The role of eTwinning in preparing students for the future», 13-15 Μαΐου 2020

Η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) eTwinning, κατόπιν της πρόσκλησης που απηύθυνε στην εκπαιδευτική κοινότητα ανακοινώνει ότι:

Οι 5 εκπαιδευτικοί, ανεξαρτήτου  ειδικότητας, που διδάσκουν σε Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας και πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως αυτές περιγράφονται στη σχετική πρόσκληση με σειρά εγγραφής είναι οι εξής:

 

Όνομα

Επώνυμο

Σχολική Μονάδα

Ειδικότητα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΡΟΒΟΛΗΣ

2ο ΕΠΑ.Λ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΠΕ84-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Μαρία

Μπάτσιου

Επαγγελματικό Λύκειο Αγριάς

ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Δέσποινα

Αναργυρίδου

2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών

ΠΕ86-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΑΣΠΑΣΙΑ

ΜΥΛΩΝΑ

ΕΠΑΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΠΕ88.04-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Διονυσία

Σωτηροπούλου

2ο ΕΠΑ.Λ Κομοτηνής

ΠΕ02-ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ

Οι παραπάνω εκπαιδευτικοί για να συμμετάσχουν στο Διαδικτυακό Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης (Professional Development Workshop - PDW) με θέμα: «VET schools and eTwinning: The role of eTwinning in preparing students for the future» το οποίο έχει διάρκεια τριών (3) ημερών και διεξαχθεί διαδικτυακά στην πλατφόρμα του eTwinning 13-15 Μαΐου 2020 με γλώσσα επικοινωνίας τα Αγγλικά, θα πρέπει ως τη Δευτέρα 27-04-2020 και ώρα 13.00 να καταθέσουν ηλεκτρονικά τα αποδεικτικά γνώσης Αγγλικών και Η/Υ.

Σε περίπτωση που οι παραπάνω αδυνατούν για οποιονδήποτε λόγο να συμμετάσχουν στο εν λόγω σεμινάριο, επιλαχόντες είναι οι:

Όνομα

Επώνυμο

Σχολική Μονάδα

Ειδικότητα

Γιολάντα

Χριστοπούλου

ΕΠΑΛ Αριδαίας

ΠΕ03-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ

Θεοδώρα

Γκένιου

4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Σερρών

ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Ιωάννης

Σέγκος

1ο ΕΠΑΛ ΨΑΧΝΩΝ

ΠΕ86-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Κατερίνα

Τζιωτάκη

ΕΠΑ.Λ. Μήλου

ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Ελένη

Καρμπόνη

1ο ΕΠΑ. Λ. Ξάνθης

ΠΕ88.04-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

 

 

Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

URL: http://www.etwinning.gr

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.