Ημερίδες

Δημοσιοποίηση προσωρινού πίνακα επιλεγέντων εκπαιδευτικών και πίνακα επιλαχόντων εκπαιδευτικών για τη συμμετοχή τους στο εθελοντικό σώμα εκπαιδευτικών- «πρεσβευτών» της δράσης ηλεκτρονικής αδελφοποίησης σχολείων eTwinning για την περίοδο 01/05/2020 έως 3

Μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων, ανακοινώνεται ο προσωρινός πίνακας επιλεγέντων εκπαιδευτικών, καθώς και ο πίνακας επιλαχόντων εκπαιδευτικών για τη συμμετοχή τους στο εθελοντικό σώμα εκπαιδευτικών- «πρεσβευτών» της δράσης ηλεκτρονικής αδελφοποίησης σχολείων eTwinning για την περίοδο 01/05/2020 έως 31/12/2020, σύμφωνα με το με αρ. πρωτ. 60875/Η1/22-05-2020 (ΑΔΑ:6ΞΚ546ΜΤΛΗ-1ΤΞ) έγγραφο με θέμα: «Επαναπροκήρυξη θέσεων για νέο εθελοντικό σώμα Ελλήνων πρεσβευτών eTwinning για την περίοδο 01/05/2020 έως 31/12/2020 στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και Στερεάς Ελλάδας».

Ι. ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΚΛΑΔΟΣ

ΣΧΟΛΕΙΟ Η΄ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΟΙ

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΚΑΒΑΛΑΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΔΡΑΜΑΣ

49

ΚΟΥΤΣΟΥΡΗ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

3ο Δ.Σ. ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

13

 

 

ΙΙ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΚΛΑΔΟΣ

ΣΧΟΛΕΙΟ Η΄ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΚΑΨΑΛΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΟΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΚΑΡΥΑΣ

ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΚΑΒΑΛΑΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΔΡΑΜΑΣ

24,5

ΝΤΑΝΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΟΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΟΥΣΑΣ

ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

23

 

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στους ως άνω πίνακες να αποστείλουν φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή (αρχεία pdf) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020.

 

Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός δεν αποστείλει όλα τα δικαιολογητικά που αναφέρει στην αίτησή του με τα οποία δικαιολογείται η μοριοδότησή του ή τα αποστείλει εκτός της προαναφερθείσας προθεσμίας, η θέση θα καλύπτεται από τον επόμενο σύμφωνα με τη μοριοδότηση εκπαιδευτικό.

 

Μετά την εξέταση των δικαιολογητικών, η επιτροπή αξιολόγησης θα προχωρήσει στην κατάρτιση του οριστικού πίνακα επιλεγέντων εκπαιδευτικών  που θα συμμετέχουν στο εθελοντικό σώμα εκπαιδευτικών- «πρεσβευτών» της δράσης ηλεκτρονικής αδελφοποίησης σχολείων eTwinning για την περίοδο 01/05/2020 έως 31/12/2020 και στη δημοσίευσή της σχετικής απόφασης ορισμού τους στην ιστοσελίδα http://www.eτwinning.gr .

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.