Ημερίδες

Δημοσιοποίηση προσωρινού πίνακα υποψηφίων επαναπροκήρυξης θέσεων για τη συγκρότηση νέου εθελοντικού σώματος Ελλήνων και Ελληνίδων εκπαιδευτικών - πρεσβευτών «eTwinning» για την περίοδο από την υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης έως 31.12.2023

Ανακοινώνεται ο προσωρινός πίνακας μοριοδότησης των εκπαιδευτικών που είχαν υποβάλει αίτηση για την κάλυψη θέσεων της επαναπροκήρυξης στο εθελοντικό σώμα Πρεσβευτών της δράσης eTwinning για την περίοδο 03/10/2022 έως 31/12/2023, με βάση τα κριτήρια αξιολόγησης που έθεσε ο ΕΟΥ και τις αιτήσεις που υπέβαλαν.

Σημειώνεται  ότι ο συγκεκριμένος πίνακας αφορά μόρια όπως έχουν δηλωθεί από τους υποψηφίους.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στον άνω πίνακα να αποστείλουν φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή (αρχεία pdf) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022.

Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες για την αποστολή των δικαιολογητικών παρακάτω*

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι θέσεις των πρεσβευτών σε όλες τις περιφέρειες, ο ΕΟΥ διατηρεί το δικαίωμα επαναπροκήρυξης θέσεων για συγκεκριμένες περιφέρειες.

Μετά την εξέταση των δικαιολογητικών και την ανάρτηση του τελικού πίνακα  θα δοθεί δυνατότητα υποβολής ενστάσεων με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο http://www.etwinning.gr.

*Αποστολή δικαιολογητικών για συμμετοχή στο Εθελοντικό Σώμα Πρεσβευτών eTwinning
Σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε όλα τα δικαιολογητικά τα οποία δηλώσατε στην αίτησή σας, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:
1. Όλα τα αρχεία να είναι αποθηκευμένα σε μορφή .pdf.
2. Ο πρώτος χαρακτήρας του κάθε αρχείου να είναι o αριθμός που αντιστοιχεί στο αντίστοιχο κριτήριο της προκήρυξης. Για παράδειγμα, εάν στείλετε ένα αρχείο για το κριτήριο 2 «Εθνικές Ετικέτες Ποιότητας την τελευταία τετραετία», το όνομα του αρχείου να είναι 2_etiketa1_onoma.pdf.
3. Να μεταφορτώσετε όλα τα αρχεία σε ένα φάκελο που ως όνομα θα έχει το ονοματεπώνυμό κάνοντας χρήση υπηρεσίας μόνιμης φύλαξης και διαμοιρασμού αρχείων στο διαδίκτυο (σύστημα cloud), χωρίς χρονικό περιορισμό αποθήκευσης (κατά προτίμηση google drive).
4. Να αποστείλετε το σύνδεσμο του σχετικού φακέλου (δεξί κλικ πάνω στο φάκελο, get shareable link) που περιέχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022. Το θέμα του μηνύματός σας να είναι «Πρεσβευτές 2022_Ονοματεπώνυμο».

Επίσης ,σας παρακαλούμε να ελέγξετε ότι ο διαμοιρασμός του φακέλου σας είναι σωστός προκειμένου η ομάδα αξιολόγησης των αιτήσεων να έχει πρόσβαση.

Α/Α

Επώνυμο

Όνομα

Ειδικότητα

Αρχική Βαθμολογία

Επιλογή περιοχή ευθύνης

1

ΚΑΝΑΚΑΡΗ

ΕΛΕΝΗ

ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ

15,5

Κορινθίας-Αργολίδας

2

ΘΑΝΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΠΕ02-ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ

17

1. Φλώρινας-Καστοριάς 2. Ροδόπης-Έβρου 3.Τρικάλων-Καρδίτσας 4. Κορινθίας-Αργολίδας 5. Ηρακλείου-Λασιθίου

3

ΤΑΓΤΕΒΕΡΕΝΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΠΕ02-ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ

7

Φλώρινας-Καστοριάς

4

ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΜΑΡΙΟΣ

ΠΕ80-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

31,5

Τρικάλων-Καρδίτσας ΗΠΕΙΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Πρεσβευτής ΕΠΑΛ)

5

ΔΟΓΑΝΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΕ02-ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ

76,5

1. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Πρεσβευτής ΕΠΑΛ) 2. Κορινθίας-Αργολίδας

6

ΛΑΖΑΚΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΠΕ02-ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ

7

Ροδόπης-Έβρου

7

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

ΠΕ86-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

17

Ηρακλείου-Λασιθίου

8

ΛΟΥΣΤΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΟΙ

24,5

Φλώρινας-Καστοριάς

9

ΣΠΙΤΣΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ

37

1.Ροδόπης-Έβρου, 2.Φλώρινας-Καστοριάς, 3.Τρικάλων-Καρδίτσας,

10

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ

ΠΑΡΙΣΣΑΤΙΔΑ

ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ

14

1. Τρικάλων-Καρδίτσας 2.Φλώρινας-Καστοριάς 3.Ροδόπης-Έβρου 4.Ηρακλείου-Λασιθίου

11

ΚΡΑΝΙΑ

ΒΑΙΑ

ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ

9,5

Τρικάλων-Καρδίτσας

12

Ρώσσιου

Ελένη

ΠΕ86-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

28

1.Φλώρινας-Καστοριάς 2.Ηρακλείου-Λασιθίου, 3.Τρικάλων-Καρδίτσας

13

ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

13,5

1.ΑΤΤΙΚΗΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Πρεσβευτής ΕΠΑΛ),2.Κορινθίας-Αργολίδας 3,Τρικάλων-Καρδίτσας 4.Φλώρινας-Καστοριάς 5.Ηρακλείου-Λασιθίου 6.Ροδόπης-Έβρου 7.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - Δ.ΕΛΛΑΔΑΣ - ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ - ΚΡΗΤΗ - ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Πρεσβευτής ΕΠΑΛ) 8.ΗΠΕΙΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Πρεσβευτής ΕΠΑΛ)

14

ΚΑΠΟΓΛΟΥ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ

ΠΕ07-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

26,5

Ροδόπης-Έβρου

15

ΜΑΥΡΙΔΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ

8,5

1.Τρικάλων-Καρδίτσας 2.Φλώρινας-Καστοριάς,3.Ροδόπης-Έβρου

16

ΜΑΝΕΤΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

17

1.Τρικάλων-Καρδίτσας 2.Ηρακλείου-Λασιθίου 3.Φλώρινας-Καστοριάς 4.Κορινθίας-Αργολίδας 5.Ροδόπης-Έβρου 6.ΗΠΕΙΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Πρεσβευτής ΕΠΑΛ) 7.ΑΤΤΙΚΗΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Πρεσβευτής ΕΠΑΛ) 8.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - Δ.ΕΛΛΑΔΑΣ - ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ - ΚΡΗΤΗ - ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Πρεσβευτής ΕΠΑΛ)

17

ΓΙΑΓΚΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ

33,5

1.Φλώρινας-Καστοριάς

18

ΨΑΡΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΟΙ

20,5

Ροδόπης-Έβρου

19

ΚΑΤΣΑΡΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ

40,5

1.Φλώρινας-Καστοριάς 2.ΗΠΕΙΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Πρεσβευτής ΕΠΑΛ)]

20

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

35

1.Ροδόπης-Έβρου 2.Φλώρινας-Καστοριάς 3.Ηρακλείου-Λασιθίου 4.Κορινθίας-Αργολίδας 5.ΑΤΤΙΚΗΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Πρεσβευτής ΕΠΑΛ) 6.ΗΠΕΙΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Πρεσβευτής ΕΠΑΛ)]7.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - Δ.ΕΛΛΑΔΑΣ - ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ - ΚΡΗΤΗ - ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Πρεσβευτής ΕΠΑΛ)

 

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.