Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Νέα Έργα. Νέα TwinSpaces

Μία νέα έκδοση του eTwinning TwinSpace θα λειτουργήσει το Σεπτέμβριο. ακριβώς τη στιγμή που θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά.

Το eTwinning TwinSpace είναι ένας online χώρος. όπου τα μέλη των eTwinning έργων (εκπαιδευτικοί και μαθητές) συναντώνται. συζητούν και μοιράζονται την εργασία τους. Κάθε eTwinning έργο διαθέτει το ιδιωτικό του TwinSpace. και αν το επιλέξουν. μπορούν επίσης να δημοσιεύσουν το TwinSpace τους. ώστε να μπορούν να το δουν όλοι.

Βάσει των σχολίων και της χρήσης του TwinSpace τα τελευταία χρόνια. ειδικότερα σε σχέση με τη νέα Δικτυακή Πύλη του eTwinning. που τέθηκε σε λειτουργία το Σεπτέμβριο του 2008. είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η νέα έκδοση του TwinSpace θα λειτουργήσει το Σεπτέμβριο 2009. ακριβώς τη στιγμή που θα ξεκινήσει το νέο σχολικό έτος 2009-2010.Για περισσότερες πληροφορίες.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.