Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

«ΑΡΙΣΤΕΙΑ και ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην Εκπαίδευση»

Η Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση είναι μια νέα δράση που εισάγεται από το Υπουργείο Παιδείας. Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και έχει ως σκοπό να αναδεικνύει και να παρουσιάζει τα πλέον καινοτόμα σχέδια και δραστηριότητες που εφαρμόζουν στην τάξη οι εκπαιδευτικοί της χώρας μας.

Από την επόμενη χρονιά στόχος του υπουργείου είναι η ανάδειξη και παρουσίαση ετησίως των 100 καλύτερων καινοτομικών πρακτικών στο μάθημα και η γενικότερη αξιοποίησή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία. Οι όροι που θα διέπουν αυτή τη διαδικασία είναι υπό επεξεργασία.
          
Για το 2010 οι εκπαιδευτικοί που έχουν λάβει διάκριση από διεθνή ή ελληνικό οργανισμό για το καινοτομικό τους έργο την τελευταία πενταετία στους τομείς της τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών. του περιβάλλοντος και του πολιτισμού θα προσκληθούν να το παρουσιάσουν σε ειδική εκδήλωση η οποία θα γίνει στις αρχές Μαρτίου 2010. Οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν σύντομα.
 
Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010.
   
Για πληροφορίες και υποβολή υποψηφιοτήτων: http://excellence.sch.gr/
 
Ειδικά για το 2010. δίνεται η ευκαιρία στις/ους εκπαιδευτικούς που έχουν λάβει διάκριση από την Κεντρική ή την Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης για το έργο etwinning την τελευταία πενταετία. να προσκληθούν να το παρουσιάσουν σε ειδική εκδήλωση η οποία θα γίνει στις αρχές Μαρτίου 2010.
       
Η διαδικασία υποβολής περιλαμβάνει τρία βήματα: Βήμα 1: Συμπλήρωση της φόρμας υποβολής στοιχείων. Βήμα 2: Έλεγχος και αποδοχή της αίτησης υποψηφιότητας.
          
Τα υποβαλλόμενα στοιχεία της αίτησης ελέγχονται και ενημερώνεστε μέσω e-mail (ή τηλεφωνικά ή με fax εάν δεν έχετε email) για την τυπική αποδοχή της υποψηφιότητάς σας το αργότερο μέχρι την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010.

Βήμα 3: Αναλυτική ενημέρωση για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση αριστείας.
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.