Συμμετοχή δέκα (10) Ελλήνων εκπαιδευτικών στο διαδικτυακό Θεματικό Συνέδριο για eTwinning Σχολεία (eTwinning Schools) με θέμα: «eTwinning Schools towards Blended Learning for All »

Σε συνέχεια της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή δέκα (10) εκπαιδευτικών που ανήκουν σε βραβευμένες με την ετικέτα eTwinning Σχολείου (eTwinning School Label) σχολικές μονάδες να συμμετάσχουν στο  Θεματικό Συνέδριο για eTwinning Σχολεία που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 24-26 Νοεμβρίου 2021  επιλέχθηκαν από τον ΕΟΥ της δράσης eTwinning δέκα (10) εκπαιδευτικοί (ο/η Διευθυντής/ντρια του σχολείου και ένας/μία εκπαιδευτικός ανά σχολική μονάδα)  από πέντε (5) σχολικές μονάδες που βραβεύθηκαν με την ετικέτα Σχολείου eTwinning το 2020 και το 2021:

 

Σχολική Μονάδα

Όνοματεπώνυμο Διευθυντή/ντριας

Όνοματεπώνυμο εκπαιδευτικού

12ο Γυμνάσιο Αχαρνών

Μαριάνθη Πλατσή

Σταυρούλα  Βαλκάνου

Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Ελένη Ρώσσιου

Μαρία  Πατιώ

Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών

Βασίλειος Σχοινάς

Ιωάννα Χαρδαλούπα

3ο Δημοτικό Σχολείο  Προσοτσάνης

Χαράλαμπος  Τσορτανίδης

Σταυρούλα Βασιλειάδου

Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας

Ηλιάννα Παπαβησσαρίων

Θεοδώρα Ντάνου

 

Οι παραπάνω εκπαιδευτικοί θα πρέπει εντός 5 ημερών από την δημοσίευση των αποτελεσμάτων να στείλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά τους  (πιστοποίηση χρήσης Η/Υ/ eTwinning  έργων/Αγγλικής Γλώσσας) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους παραπάνω αδυνατεί να παρακολουθήσει το συνέδριο, θα επιλεχθούν αναπληρωματικοί και θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα. 

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.