Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο διαδικτυακό Θεματικό Συνέδριο για eTwinning Σχολεία (eTwinning Schools) με θέμα: «Igniting creativity ,nurturing well-being»

Ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί 14 εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε βραβευμένες με την ετικέτα eTwinning Σχολείο 2023-2024 (eTwinning School Label) σχολικές μονάδες να συμμετάσχουν στο  Θεματικό Συνέδριο για eTwinning Σχολεία που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 24-26 Μαΐου 2023. Οι συμμετέχοντες δεν πρέπει να έχουν συμμετάσχει στο eTwinning Θεματικό συνέδριο για eTwinning Σχολεία του 2021.

Ειδικότερα, για τη συμμετοχή στο εν λόγω συνέδριο θα επιλεγούν:

 δεκατέσσερεις (14) εκπαιδευτικοί από επτά (7) σχολικές μονάδες (προτείνεται ο/η Διευθυντής/ντρια του σχολείου και ένας/μία εκπαιδευτικός ανά σχολική μονάδα ή ένας/μια έμπειρος/η στη δράση eTwinning και ένας/μια αρχάριος/α eTwinner ) που βραβεύθηκαν με την ετικέτα Σχολείο eTwinning το 2023: 

 https://school-education.ec.europa.eu/en/recognition/etwinning-school-label/winners-list?search_api_fulltext=Greece+&period=2023-2024

Οι συμμετέχοντες στο θεματικό συνέδριο θα πρέπει, επίσης, να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning.
  • Να έχουν συμμετέχει σε δύο (2) τουλάχιστον έργα eTwinning την προηγούμενη διετία και να έχουν βραβευτεί με εθνική ετικέτα ποιότητας για τα έργα αυτά.
  • Να γνωρίζουν ικανοποιητικά Αγγλικά (γλώσσα επικοινωνίας του συνεδρίου), τουλάχιστον επιπέδου Β1.
  • Να γνωρίζουν χρήση Υ/Η (πιστοποίηση Α’ Επιπέδου ΤΠΕ, ECDL).

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος, θα ληφθεί υπόψη αρχικά,   ο αριθμός των έργων  στα οποία έχει απονεμηθεί Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning  και σε περίπτωση ισοψηφίας και ο αριθμός των έργων.

Θα επιλεχθούν 14 εκπαιδευτικοί  που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις με σειρά προτεραιότητας αίτησης.

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://courses.etwinning.gr/survey/index.php/115987

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 12/05/2023 και ώρα 15:00.

Τα ονόματα όσων επιλεγούν θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της δράσης: http://www.etwinning.gr, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων: https://www.minedu.gov.gr/, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  https://www.facebook.com/HelleniceTwinning/.

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.