Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Διαδικτυακό Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Επαγγελματικών Λυκείων με θέμα: Sustainable Development Goals, 23-24 Νοεμβρίου 2022

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί πέντε (5) εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε Επαγγελματικά Λύκεια, κατά προτίμηση αρχάριοι στο eTwinning, να συμμετάσχουν στο Διαδικτυακό eTwinning Σεμινάριο με θέμα «Sustainable Development Goals» το οποίο έχει διάρκεια  δύο (2) ημερών   και  θα διεξαχθεί διαδικτυακά στην πλατφόρμα Microsoft teams 23-24 Νοεμβρίου 2022. 

Γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαδικτυακό εργαστήριο  σχετικό με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, να γνωρίσουν και να επικοινωνήσουν με εκπαιδευτικούς που εργάζονται επίσης σε σχολικές μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης  και να δημιουργήσουν ένα έργο eTwinning.

Θα επιλεγούν πέντε  (05) εκπαιδευτικοί που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, με σειρά εγγραφής.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα του eTwinning.
  • Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2 (γλώσσα επικοινωνίας του σεμιναρίου)
  • Να γνωρίζουν χρήση Η/Υ (Α’ επίπεδο)

 Μετά την επιλογή θα ζητηθεί από τους εκπαιδευτικούς να καταθέσουν ηλεκτρονικά τα  αποδεικτικά γνώσης Αγγλικών και Η/Υ.

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: https://courses.etwinning.gr/survey/index.php/293537

Οι  δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι  τις 11/11/2022 στις 15:00.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.