Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή 5 εκπαιδευτικών Προσχολικής Εκπαίδευσης στο eTwinning σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Προσχολική Εκπαίδευση και Φροντίδα χωρίς αποκλεισμούς» που θα πραγματοποιηθεί στις 22-24 Μαΐου 2023 στη Vilnius, Λιθουανία.

O (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί πέντε (5) μόνιμους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στη Προσχολική εκπαίδευση, να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Προσχολική Εκπαίδευση και Φροντίδα χωρίς αποκλεισμούς», που θα διεξαχθεί στις 22-24  Μαΐου στη Vilnius, Λιθουανία. 

Τα σεμινάρια εξεύρεσης συνεργατών αφορούν κυρίως εκπαιδευτικούς χωρίς εμπειρία στο eTwinning με σκοπό να βρουν νέους συνεργάτες εκπαιδευτικούς από το εξωτερικό και να ξεκινήσουν το πρώτο τους έργο. 

Το σεμινάριο στοχεύει να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς να δικτυωθούν με συναδέλφους από την υπόλοιπη Ευρώπη και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις για συνεργατικά eTwinning έργα. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις πρακτικές ένταξης στην προσχολική εκπαίδευση και φροντίδα με στόχο να εγγράψουν eTwinning έργα κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Θα επιλεγούν 5 εκπαιδευτικοί, της συγκεκριμένης ειδικότητας, που θα πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Η γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning, στην Ευρωπαϊκή πλατφόρμα Σχολικής Εκπαίδευσης
  • Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2 (γλώσσα επικοινωνίας του συνεδρίου)
  • Να γνωρίζουν χρήση Η/Υ (Α’ επίπεδο)

Θα επιλεχθούν 5 εκπαιδευτικοί  που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις με σειρά προτεραιότητας αίτησης.

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο αριθμός των εκπαιδευτικών θα επιλεγούν και εκπαιδευτικοί που έχουν υλοποιήσει έργα. 

Μετά την επιλογή τους θα ζητηθεί από τις/ους εκπαιδευτικούς να καταθέσουν ηλεκτρονικά τα αποδεικτικά γνώσης Αγγλικών και Η/Υ.

 

Διαδικασία μετακίνησης

Οι μετακινήσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το ν.4336/2015. Τα έξοδα μετακίνησης δεν προκαταβάλλονται και θα αποζημιωθούν από το έργο eTwinning 2022-2023.H αποζημίωση από το έργο e-twinning θα γίνει υπό την προϋπόθεση ότι έχουν προσκομιστεί έγκαιρα όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στον εκκαθαριστή, σε χρονικό διάστημα περίπου ενός μήνα από την προσκόμισή τους.

Η διαμονή είναι καλυμμένη, σύμφωνα με το πακέτο του σεμιναρίου που περιλαμβάνει διαμονή, διατροφή και registration.

Η άδεια είναι προαπαιτούμενη για τη συμμετοχή και πρέπει να κατατεθεί στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε.)  από τον εκπαιδευτικό με ΑΔΑ  ή από την Υπηρεσία που εξέδωσε την άδεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς ΑΔΑ, τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν το σεμινάριο.

Παράλληλα θα συναφθεί και ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ μετακινούμενου και ΙΤΥΕ.

Έξοδα Κίνησης

Αποζημιώνεται μόνο το αντίτιμο των εισιτηρίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, Πλοίο, τρένο Β΄ θέση & οικονομική θέση αεροπλάνο.

Για να πληρωθεί μία μετακίνηση πρέπει να έχουν προσκομιστεί όλα τα αντίστοιχα παραστατικά, έκθεση πεπραγμένων, αλληλογραφία - πρόσκληση με τον φορέα υποδοχής. To αεροπορικό εισιτήριο, τα εισιτήρια ΜΜΕ κ.ά. πρέπει να είναι πρωτότυπα, εξοφλημένα και να έχουν εκδοθεί στο όνομα του δικαιούχου που μετακινείται.

Απαραίτητη είναι η προσκόμιση των καρτών επιβίβασης (Boarding Passes).  Σε περίπτωση που τα παραστατικά έχουν πληρωθεί μέσω ταξιδιωτικού γραφείου, απαιτείται η πρωτότυπη απόδειξη του γραφείου στο όνομα του δικαιούχου και το voucher. Σε περίπτωση παραστατικού που έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να αναγράφεται στο παραστατικό ο συγκεκριμένος τρόπος εξόφλησης

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν, θα πρέπει:

  • Να εγγράψουν ένα έργο eTwinning κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου
  • Να υποβάλουν αίτηση για Εθνική Ετικέτα Ποιότητας με την ολοκλήρωση του έργου που θα σχετίζεται ως επί το πλείστον με το επιμόρφωση που θα λάβουν.

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: https://courses.etwinning.gr/survey/index.php/888826

Στη φόρμα, οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα στοιχεία (στην ελληνική γλώσσα). Το όνομα ζητείται και όπως είναι εγγεγραμμένο στο eTwinning.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι τις 17/03/2023 στις 23:59. Τα ονόματα όσων επιλεγούν θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα: http://www.etwinning.gr

                                                                     

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.