Επιλογή 5 εκπαιδευτικών Προσχολικής Εκπαίδευσης για συμμετοχή στο δια ζώσης eTwinning σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Προσχολική Εκπαίδευση και Φροντίδα χωρίς αποκλεισμούς » που θα διεξαχθεί στις 22-24 Μαΐου 2023 στη Vilnius, Λιθουανία.

Σε συνέχεια της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για συμμετοχή 5 εκπαιδευτικών Προσχολικής Εκπαίδευσης  στο eTwinning σεμινάριο με θέμα «Προσχολική Εκπαίδευση και Φροντίδα χωρίς αποκλεισμούς» που θα διεξαχθεί στη Vilnius, Λιθουανία 22-24 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε η επιλογή των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν. Ειδικότερα:

 Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning, στην Ευρωπαϊκή πλατφόρμα Σχολικής Εκπαίδευσης
  • Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2 (γλώσσα επικοινωνίας του συνεδρίου)
  • Να γνωρίζουν χρήση Η/Υ (Α’ επίπεδο)

Επιλέχθηκαν 5 εκπαιδευτικοί  που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις με σειρά προτεραιότητας αίτησης.

Επιλέχθηκαν οι:

  1. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ - 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ
  2. ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΛΥΤΣΙΟΥΣΗ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΛΥΒΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
  3. ΘΕΩΝΗ ΚΑΜΠΑΝΑ – 156Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
  4. ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΣΥΡΡΗ - 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ
  5. ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ – 7Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Οι παραπάνω 5 εκπαιδευτικοί θα πρέπει εντός 5 ημερών από την ανακοίνωση να στείλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά τους  (Η/Υ, ενασχόλησης ΤΠΕ, Αγγλική Γλώσσα Β2) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σε περίπτωση που δεν διαθέτουν τα παραπάνω δικαιολογητικά ή δεν επιθυμούν να συμμετέχουν θα ενημερωθούν οι παρακάτω αναπληρωματικοί εκπαιδευτικοί που αναγράφονται:

 

  • ΑΝΝΑ ΠΑΛΑΙΟΔΗΜΟΥ – 1Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
  • ΑΝΝΗ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – 1Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
  • ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΟΝΤΟΓΓΟΝΑ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ
  • ΜΑΡΙΑ ΤΑΚΟΥΛΙΔΟΥ – 10Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
  • ΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ- 15Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά.

Για τη μετακίνηση, απαιτείται η προσκόμιση σχετικής απόφασης έγκρισης άδειας/μετακίνησης με ΑΔΑ από την αρμόδια υπηρεσία που ανήκει η σχολική μονάδα ή από την Υπηρεσία που εξέδωσε την άδεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς ΑΔΑ, τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν τη μετακίνηση. Η άδεια είναι προαπαιτούμενη για τη συμμετοχή και πρέπει να κατατεθεί στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε.).

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν οφείλουν υποχρεωτικά να:

  • εγγράψουν ένα έργο eTwinning κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου
  • υποβάλουν αίτηση για Εθνική Ετικέτα Ποιότητας με την ολοκλήρωση του έργου που θα σχετίζεται ως επί το πλείστον με την επιμόρφωση που θα λάβουν.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους παραπάνω αδυνατεί, θα επιλεχθούν αναπληρωματικοί και θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα. 

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.