Επιλογή 2 εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για συμμετοχή στο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Innovation and Education – Being creative with eTwinning » που θα διεξαχθεί στη Λεμεσό, Κύπρο 11-13 Μαΐου 2023

Σε συνέχεια της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για συμμετοχή 2 εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης στο eTwinning σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Innovation and Education- Being creative with eTwinning»  που θα διεξαχθεί στην Λεμεσό, Κύπρο στις 11-13 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε η επιλογή των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν. Ειδικότερα:

 Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να μην έχουν υλοποιήσει κανένα έργο eTwinning έως τώρα ή να είναι αρχάριοι
  • Να είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning, στην πλατφόρμα European School Education Platform  
  • Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2 (γλώσσα επικοινωνίας του συνεδρίου)
  • Να γνωρίζουν χρήση Η/Υ (Α’ επίπεδο)

Επιλέχθηκαν 2 εκπαιδευτικοί  που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις με σειρά προτεραιότητας αίτησης.

Επιλέχθηκαν οι:

  1. ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΜΠΑ – ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
  2. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΨΑ - 1ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

Οι παραπάνω 2 εκπαιδευτικοί θα πρέπει εντός 5 ημερών από την ανακοίνωση να στείλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά τους  (Η/Υ, ενασχόλησης ΤΠΕ, Αγγλική Γλώσσα Β2) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σε περίπτωση που δεν διαθέτουν τα παραπάνω δικαιολογητικά ή δεν επιθυμούν να συμμετέχουν θα ενημερωθούν οι παρακάτω αναπληρωματικοί εκπαιδευτικοί που αναγράφονται:

  • ΣΥΡΜΑ ΚΑΡΑΦΕΡΗ – ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΕΝΤΙΝΑΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)
  • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – 1ο ΓΕΛ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά.

Για τη μετακίνηση, απαιτείται η προσκόμιση σχετικής απόφασης έγκρισης άδειας/μετακίνησης με ΑΔΑ από την αρμόδια υπηρεσία που ανήκει η σχολική μονάδα ή από την Υπηρεσία που εξέδωσε την άδεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς ΑΔΑ, τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν τη μετακίνηση. Η άδεια είναι προαπαιτούμενη για τη συμμετοχή και πρέπει να κατατεθεί στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε.).

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν οφείλουν υποχρεωτικά να:

  • εγγράψουν ένα έργο eTwinning κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου
  • υποβάλουν αίτηση για Εθνική Ετικέτα Ποιότητας με την ολοκλήρωση του έργου που θα σχετίζεται ως επί το πλείστον με το επιμόρφωση που θα λάβουν.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους παραπάνω αδυνατεί, θα επιλεχθούν αναπληρωματικοί και θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα. 

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.