Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή 6 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας στο σεμινάριο "Using technology in education through eTwinning" στην Τουρκία

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) eTwinning προσκαλεί μόνιμους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας που είναι αρχάριοι στο eTwinning και ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν ένα έργο eTwinning, να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών που θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Απριλίου 2019 στην Σμύρνη (İzmir - Τουρκία).

Τα σεμινάρια εξεύρεσης συνεργατών αφορούν κυρίως εκπαιδευτικούς χωρίς εμπειρία στο eTwinning με σκοπό να βρουν νέους συνεργάτες εκπαιδευτικούς από το εξωτερικό και να ξεκινήσουν το πρώτο τους έργο. Θα επιλεγούν 6 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας για το σεμινάριο με πλήρη τίτλο "Using technology in education through eTwinning". Γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά .

Ολοι οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να φροντίσουν για την εκδοση ειδικής άδειας από το σχολείο/υπηρεσία τους

 Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning (μπορούν να κάνουν εγγραφή πριν την υποβολή της αίτησης)
  • Να μην έχουν υλοποιήσει κανένα έργο eTwinning έως τώρα
  • Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2 (γλώσσα επικοινωνίας του συνεδρίου)
  • Να γνωρίζουν χρήση Η/Υ (Α’ επίπεδο)
  • Να υπάρχει ενασχόληση με Τ.Π.Ε. και οτιδήποτε καινοτόμο στην τεχνολογία

Θα επιλεχθούν 6 εκπαιδευτικοί που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις με σειρά προτεραιότητας αίτησης

Μετά την επιλογή των εκπαιδευτικών θα ζητηθεί να καταθέσουν ηλεκτρονικά τα αποδεικτικά γνώσης Αγγλικών, Η/Υ και ενασχόλησης με Τ.Π.Ε. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η γνωριμία με το eTwinning και η συμμετοχή σε ένα έργο eTwinning.

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν θα πρέπει:

  • Να εγγράψουν ένα έργο eTwinning κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου
  • Να ενημερώνουν την κάρτα έργου σε δίμηνη βάση και
  • Να υποβάλουν αίτηση για Εθνική Ετικέτα Ποιότητας με την ολοκλήρωση του έργου.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εως και 11-2-2019 στις 11:00 π.μ στο: http://www.etwinning.gr/survey/index.php/637462/lang-el

Tα ονόματα όσων επιλεγούν θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα: http://www.etwinning.gr

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.