Ανακοινοποίηση - Επιλογή 11 εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης στο σεμινάριο με θέμα τη Δημοκρατική συμμετοχή που θα διεξαχθεί στην Ερφούρτη- Γερμανία 7-9 Νοεμβρίου 2019

Σε συνέχεια της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για συμμετοχή Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή 11 εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης στο σεμινάριο με θέμα τη Δημοκρατική συμμετοχή που θα διεξαχθεί στην Ερφούρτη- Γερμανία 7-9 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η επιλογή των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν. Ειδικότερα:

 Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις συμμετοχής:

 • Να να διδάσκουν σε Γυμνάσια η Λύκεια την τρέχουσα σχολική χρονιά
 • Να είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning (μπορούν να κάνουν εγγραφή πριν την υποβολή της αίτησης)
 • Να μην έχουν υλοποιήσει κανένα έργο eTwinning έως τώρα
 • Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2 (γλώσσα επικοινωνίας του συνεδρίου)
 • Να γνωρίζουν χρήση Η/Υ (Α’ επίπεδο)

Επιλέχθηκαν 11 εκπαιδευτικοί  που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις με σειρά προτεραιότητας αίτησης.

Επιλέχθηκαν οι:

 1. ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΣΤΕΦΑΝΗ-1o ΓΕΛ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ
 2. ΖΩΗ ΓΕΝΗΖΕΓΚΙΝΗ-ΓΕΛ ΤΥΧΕΡΟΥ
 3. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΤΖΑΜΠΟΥΓΙΚΙΔΟΥ-EΠΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
 4. ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ -ΓΕΛ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ
 5. ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΖΑΚΟΥ-1o ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΠΑΤΩΝ
 6. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΙΣΙΜΙΣΗ-3o ΓΕΛ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
 7. ΆΝΝΑ ΑΜΑΣΟΓΛΟΥ-2o ΓΕΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
 8. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΜΠΟΥΛΑΣ-ΓΕΛ ΒΑΛΤΙΝΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 9. ΚΥΡΙΑΚΙΤΣΑ ΠΑΙΔΑΡΑΚΗ-3o ΓΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
 10. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΙΣΚΑΝΑΚΗ-7o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΛΙΟΥ
 11. ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΥ-5ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ 

Οι παραπάνω 11 εκπαιδευτικοί θα πρέπει εντός 5 ημερών από την ανακοίνωση να στείλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά τους  (Η/Υ, ενασχόλησης ΤΠΕ, Αγγλική Γλώσσα Β2) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά.

Για τη μετακίνηση, απαιτείται η προσκόμιση σχετικής απόφασης έγκρισης άδειας/μετακίνησης με ΑΔΑ από την αρμόδια υπηρεσία που ανήκει η σχολική μονάδα ή από την Υπηρεσία που εξέδωσε την άδεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς ΑΔΑ, τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν τη μετακίνηση. Η άδεια είναι προαπαιτούμενη για τη συμμετοχή και πρέπει να κατατεθεί στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε.).

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν οφείλουν υποχρεωτικά να:

 • εγγράψουν ένα έργο eTwinning κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου
 • ενημερώνουν την κάρτα έργου σε δίμηνη βάση
 • υποβάλουν αίτηση για Εθνική Ετικέτα Ποιότητας με την ολοκλήρωση του έργου που θα σχετίζεται ως επί το πλείστον με το επιμόρφωση που θα λάβουν.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους παραπάνω αδυνατεί, θα επιλεχθούν αναπληρωματικοί και θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα. 

Πραγματοποιήθηκε ανακοινοποίηση καθώς η μια εκπαιδευτικός έχει επιλεχθεί σε προηγούμενο σεμινάριο και θα έχει εγγράψει έργο. 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.