Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Διαδικτυακό Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης για εκπαιδευτικούς Επαγγελματικών Λυκείων με θέμα:“Strengthening the vocational component in eTwinning VET projects”,18-20 Μαΐου 2022.

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί πέντε (5) εκπαιδευτικούς ανεξαρτήτως ειδικότητας που διδάσκουν σε Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας να συμμετάσχουν στο Διαδικτυακό Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης (Professional Development Workshop - PDW) με θέμα:«Strengthening the vocational component in eTwinning VET projects» το οποίο έχει διάρκεια τριών (3) ημερών και διεξαχθεί διαδικτυακά στην πλατφόρμα του eTwinning 18-20 Μαΐου 2022. 

Γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και να παρακολουθήσουν διαδικτυακά εργαστήρια (τουλάχιστον 3) σχετικά με την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση στην Ευρώπη και να γνωρίσουν και να επικοινωνήσουν με εκπαιδευτικούς που εργάζονται επίσης σε σχολικές μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Θα επιλεγούν πέντε (5) εκπαιδευτικοί που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, με σειρά εγγραφής.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα του eTwinning
  • Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2 (γλώσσα επικοινωνίας του σεμιναρίου)
  • Να γνωρίζουν χρήση Η/Υ (Α’ επίπεδο)

Μετά την επιλογή θα ζητηθεί από τους εκπαιδευτικούς να καταθέσουν ηλεκτρονικά τα αποδεικτικά γνώσης Αγγλικών και Η/Υ.

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: 

 http://courses.etwinning.gr/survey/index.php/229627?lang=el

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι και την Πέμπτη 05-05-2022 στις 16:00.

Τα ονόματα όσων επιλεγούν θα ανακοινωθούν στο επίσημο site της δράσης: http://www.etwinning.gr,καθώς και στην επίσημη σελίδα Facebook της δράσης  https://www.facebook.com/HelleniceTwinning/.

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.