Επιλογή 10 Ελλήνων εκπ/κών Δ/θμιας εκπ/σης στο Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης (Professional Development Workshop) με θέμα την πολιτιστική κληρονομιά Θεσσαλονίκη, 19-21/4/2018.

Η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) eTwinning, κατόπιν της πρόσκλησης που απηύθυνε στην εκπαιδευτική κοινότητα (με  δηλώσεις συμμετοχής ως 16/03/2018 και ώρα 14.00) και του ελέγχου που έγινε ανάμεσα σε 32 συνολικά ηλεκτρονικές αιτήσεις (http://www.etwinning.gr/survey/index.php/141737/lang-el) ανακοινώνει ότι:

Οι 10 εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ανεξαρτήτου  ειδικότητας, που διδάσκουν σε Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας και πληρούν την προϋπόθεση να  υλοποιούν την τρέχουσα σχολική χρονιά έργο, στη δράση eTwinning, σχετικό με την πολιτιστική κληρονομιά, με σειρά εγγραφής είναι οι εξής:

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΓΑΛΑΝΟΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΜΠΕΤΖΕΛΟΥ

56o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΑΜΑΡΑ

ΓΕΛ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΑΠΩΝ

ΜΑΡΙΑ

ΒΕΛΕΝΤΖΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

Αρετή

Σιδηροπούλου

Γυμνάσιο ΛΤ Έμπωνα και 7ο Γυμνάσιο Ρόδου

Γεωργία

Τσίγκα

Γυμνάσιο Μακρυχωρίου Λάρισας

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΓΚΕΝΙΟΥ

ΓΕΛ ΠΕΝΤΑΠΟΛΗΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΣΑΠΑΝΗΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΥΧΕΡΟΥ

Γρηγόριος

Χρυσομαλίδης

1o Γενικό Λύκειο Δράμας

Οι παραπάνω εκπαιδευτικοί για να συμμετάσχουν στο Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης (Professional Development Workshop - PDW) με θέμα την πολιτιστική κληρονομιά που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, από 19 έως 21 Απριλίου 2018 www.etwinning.gr/pdw2018, με γλώσσα σεμιναρίου τα Αγγλικά, θα πρέπει ως τις 23/3/2018 να έχουν να καταθέσουν ηλεκτρονικά τα αποδεικτικά γνώσης Αγγλικών και Η/Υ.

Σε περίπτωση που οι παραπάνω αδυνατούν για οποιονδήποτε λόγο, επιλαχόντες είναι οι:

Αγλαΐα

Κούτρα

Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο

Eυάγγελος

Αλαφροπάτης

Μουσικό Σχολείο Λαμίας

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΨΗΦΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΑΠΩΝ

ΕΥΤΥΧΙΑ

ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΒΡΕΤΤΟΥ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΜΗΤΤΟΥ

Τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από το έργο eTwinning 2018 σε χρονικό διάστημα περίπου ενός μήνα μετά τη διεξαγωγή του PDW. Η διαμονή στο ξενοδοχείο, όπου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο, προβλέπεται μόνον για τους εκπαιδευτικούς εκτός Θεσσαλονίκης. Όλες/οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να φροντίσουν για την έκδοση ειδικής άδειας, βάσει των προβλεπόμενων διαδικασιών, για να συμμετάσχουν. Η άδεια είναι προαπαιτούμενη για τη συμμετοχή και πρέπει να κατατεθεί στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε.)  από τον εκπαιδευτικό με ΑΔΑ (αριθμός διαδικτυακής ανάρτησης- κωδικός που αποκτά κάθε πράξη μετά την ολοκλήρωση της καταχώρησης της στην εφαρμογή της Διαύγειας) ή από την Υπηρεσία που εξέδωσε την άδεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς ΑΔΑ, τουλάχιστον 10 ημέρες πριν το Εργαστήριο.

 

Τα ονόματα όσων επιλεγούν οριστικά θα ανακοινωθούν στo επίσημο site της δράσης: http://www.etwinning.gr καθώς και στην επίσημη σελίδα Facebook της δράσης  https://www.facebook.com/HelleniceTwinning/

 

Νέα ενημέρωση 26.3.2018.  Σε συνέχεια ενημέρωσης για αδυναμία παρακολούθησης της κ. Μπέτζελου, πραγματοποιείται αντικατάσταση από την 1η αναπληρωματικό κ. Κούτρα και η τελική λίστα διαμορφώνεται ως εξής:

  1. ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΛΑΝΟΣ -2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
  2. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΓΕΛ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΑΠΩΝ
  3. ΜΑΡΙΑ ΒΕΛΕΝΤΖΑ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
  4. ΑΡΕΤΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΤ ΈΜΠΩΝΑ και 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ
  5. ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΙΓΚΑ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
  6. ΘΕΟΔΩΡΑ  ΓΚΕΝΙΟΥ - ΓΕΛ ΠΕΝΤΑΠΟΛΗΣ
  7. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
  8. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΠΑΝΗΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΥΧΕΡΟΥ
  9. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΙΔΗΣ - 1o ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ
  10. ΑΓΛΑΪΑ ΚΟΥΤΡΑ – ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

 

Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

URL: http://www.etwinning.gr

_____________________________________________________________________

ΦΟΡΕΑΣ: Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥE - ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Διεύθυνση Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Δικτυακών Τεχνολογιών (www.cti.gr/nts)

Ν. Καζαντζάκη, 26504 Ρίο Πατρών

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.