Επιλογή πέντε (5) Ελλήνων εκπαιδευτικών για το Διαδικτυακό eTwinning Σεμινάριο με θέμα: «Green and Inclusive Schools»11-13 Μαΐου 2023

Ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning, κατόπιν της πρόσκλησης που απηύθυνε στην εκπαιδευτική κοινότητα για το διαδικτυακό σεμινάριο, «Green and Inclusive Schools; Inclusion and Diversity, Blended Learning and Environment », το οποίο έχει διάρκεια τριών (3) ημερών και θα διεξαχθεί στην πλατφόρμα του Webex 11-13 Μαΐου  2022 

ανακοινώνει ότι:

Οι 5 εκπαιδευτικοί, που έχουν επιλεγεί από σχολικές μονάδες στις οποίες απονεμήθηκε η ετικέτα eTwinning Σχολείο 2023-2024  και πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως αυτές περιγράφονται στη σχετική πρόσκληση με σειρά εγγραφής είναι οι εξής:

Όνομα

Επώνυμο

Σχολική Μονάδα

Ειδικότητα

ΕΛΕΝΑ

ΑΡΤΟΠΟΥΛΟΥ

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

ΠΕ07-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΟΙ

ΑΣΠΑΣΙΑ

ΚΑΤΣΟΥΛΗ

4Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΠΕ84-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΑΡΑΣΤΕΡΙΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ

ΠΕ04.05-ΓΕΩΛΟΓΟΙ

ΜΑΡΙΑ

ΔΑΓΓΛΗ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ

ΠΕ02-ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ

Οι παραπάνω εκπαιδευτικοί θα πρέπει εντός 2 ημερών από την δημοσίευση των αποτελεσμάτων να στείλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά τους  (πιστοποίηση χρήσης Η/Υ/ eTwinning  έργων/Αγγλικής Γλώσσας) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

URL: http://www.etwinning.gr

www.etwinning.gr | www.etwinning.net 

  

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.