Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  1. Εκδήλωση-Παρουσίαση Καλών Πρακτικών από βραβευμένους εκπαιδευτικούς-eTwinners την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στις 18:00. Η διαδραστική αυτή εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης της δράσης και απευθύνεται σε φοιτητές/τριες, έχει στόχο να παρουσιάσει στους/στις μελλοντικούς εκπαιδευτικούς επιτυχημένους τρόπους ένταξης του eTwinning στην εκπαιδευτική διαδικασία μέσα στην τάξη. Εάν επιθυμούν οι φοιτητές/τριες σας να παρακολουθήσουν ή/και να συμμετέχουν στις διαδραστικές δραστηριότητες της εκδήλωσης, συμπληρώνουν την φόρμα δήλωσης συμμετοχής
  2. Εκδήλωση-παρουσίαση καλής πρακτικής με τίτλο "ITE Best-practice session: Focus on Blended Intensive Programmes (BIP) with eTwinning and Erasmus+"  την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης και απευθύνεται σε διδάσκοντες/ουσες . Link για να εγγραφείτε στην εκδήλωση.

ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση Εξεύρεσης Συνεργατών από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης στις 20/3/2024 στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) Για να εμπνευστείτε, να ακούσετε τις προτάσεις για έργα eTwinning από Διδάσκοντες/ουσες ξένων πανεπιστημίων και να συνομιλήσετε μαζί τους, κάντε Εγγραφή

Εκδήλωση Εξεύρεσης Συνεργατών από τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης για Ελληνικά Πανεπιστήμια την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 στις 18:00 Δήλωση συμμετοχής. ΔΗΛΩΝΕΤΕ (στα ελληνικά) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024 στις 23:59

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

O Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning και η Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης  προετοιμάζουν εκδηλώσεις εξεύρεσης συνεργατών και παρουσίασης καλών πρακτικών σε όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

🟪Εκδήλωση Εξεύρεσης Συνεργατών για διδάσκοντες/ουσες με τίτλο "eTwinning ITE Partner-finding fair" στις  19 Ιουνίου 2024 στις 17:00 (ώρα Ελλάδος) H εκδήλωση διοργανώνεται από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης και απευθύνεται σε διδάσκοντες/ουσες. Εάν είστε διδάσκων/ουσα κι επιθυμείτε να παρουσιάσετε μια πρόταση για σύντομο eTwinning έργο με πανεπιστημιακό τμήμα παιδαγωγικής κατεύθυνσης του εξωτερικού, επικοινωνήστε είτε με Πρεσβευτή eTwinning ITE που υποστηρίζει το πανεπιστήμιο που εκπροσωπείτε είτε στείλτε μήνυμα στον ΕΟΥ χργησιμοποιώντας τη σελίδα https://support.etwinning.gr/ και επιλέγοντας Άνοιγμα Νέου Αιτήματος (επιλέξτε ESEP 6 και πληκτρολογήστε το μήνυμά σας). Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, να εμπνευστείτε και να βρείτε συνεργάτες, κάντε εγγραφή εδώ.

🟪Τηλεκπαίδευση για φοιτητές/τριες με τίτλο "Empowering future teachers: strategies for successful eTwinning projects" στις  6 Μαΐου 2024 στις 17:00 (ώρα Ελλάδος) H τηλεκπαίδευση διοργανώνεται από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης και απευθύνεται σε φοιτητές/τριες. Για πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της τηλεκπαίδευσης, τους ομιλητές  και την εγγραφή σας ακολουθήστε το link.

ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

🟦Εκδήλωση-Παρουσίαση Καλών Πρακτικών από βραβευμένους εκπαιδευτικούς-eTwinners την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στις 18:00.

Παρακολουθήστε το βίντεο της εκδήλωσης

Η διαδραστική αυτή εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης της δράσης και απευθύνεται σε φοιτητές/τριες, έχει στόχο να παρουσιάσει στους/στις μελλοντικούς εκπαιδευτικούς επιτυχημένους τρόπους ένταξης του eTwinning στην εκπαιδευτική διαδικασία μέσα στην τάξη. Εάν επιθυμούν οι φοιτητές/τριες σας να παρακολουθήσουν ή/και να συμμετέχουν στις διαδραστικές δραστηριότητες της εκδήλωσης, συμπληρώνουν την φόρμα δήλωσης συμμετοχής. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί με livestreaming από το κανάλι του Hellenic eTwinning στο YouTube και θα είναι ανοιχτή σε εκπαιδευτικούς.

🟪Εκδήλωση-παρουσίαση καλής πρακτικής με τίτλο "ITE Best-practice session: Focus on Blended Intensive Programmes (BIP) with eTwinning and Erasmus+"  την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης και απευθύνεται σε διδάσκοντες/ουσες . .

Παρακολουθήστε το βίντεο της εκδήλωσης

🟪Εκδήλωση Εξεύρεσης Συνεργατών από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης στις 20 Μαρτίου 2024 στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) Για να εμπνευστείτε, να ακούσετε τις προτάσεις για έργα eTwinning από Διδάσκοντες/ουσες ξένων πανεπιστημίων και να συνομιλήσετε μαζί τους, κάντε Εγγραφή Εάν δεν καταφέρατε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, μπορείτε να την παρακολουθήσετε τώρα στη σελίδα Online Partner Finding Fairs του eTwinning for Future Teachers Group ή στο κανάλι του European School Education στο YouTube.

 

🟦Εκδήλωση Εξεύρεσης Συνεργατών από τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης για Ελληνικά Πανεπιστήμια την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 στις 18:00 Δήλωση συμμετοχής. ΔΗΛΩΝΕΤΕ (στα ελληνικά) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024 στις 23:59

Εάν δεν καταφέρατε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, μπορείτε να την παρακολουθήσετε τώρα στο κανάλι του Hellenic eTwinning στο YouTube

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.